Vine a conèixer l'escola
Avenç
truca'ns al
93 674 41 54
o escriu-nos a
escolavenc@fundaciocollserola.cat
“Alumnes, famílies
i professors junts,
#CreantEscola"
Omplir el formulari
31 octubre — 2020
Som cas d’èxit Cambridge
#CreantEscolaÀmbitsBatxilleratInfantilPlurilingüismePrimàriaSecundària

La Fundació Collserola i les seves escoles han estat reconegudes per Cambridge com a cas d’èxit pel seu programa de Llengua Anglesa. Des de fa anys, les escoles de la Fundació Collserola som Cambridge English School i treballem amb el recolzament de Cambridge University Press i Cambridge Cambridge Assessment English.

Gràcies a aquesta feina, millorem dia a dia l’ensenyament de l’anglès, tenim accés a materials, webs, seminaris, webinars, workshops i col·laborem amb aquesta institució per ajudar-los a desenvolupar projectes futurs i materials que fem servir a la Fundació.

Entre altres, els criteris de valoració pels quals ens han reconegut són l’excel·lència en la coordinació entre totes les etapes educatives, l’increment del nivell de l’alumnat en coneixement i habilitats comunicatives en llengua anglesa, la formació continuada de l’equip docent, la participació en projectes d’investigació del procés d’ensenyament aprenentatge de la llengua anglesa de la Universitat de Cambridge, la nostra participació com a ponents en jornades de formació d’elevat prestigi, els programes adaptatius i flexibles de tractament de la diversitat, el desenvolupament i implementació de formes innovadores d’ensenyament i aprenentatge i l’excel·lència dels nostres resultats en certificacions Cambridge Assessment Anglès.

En aquest vídeo, els i les responsables dels diferents nivells d’Infantil i Primària, Secundària i Batxillerat del Departament de Llengua Anglesa de la Fundació Collserola ens expliquen com treballem l’anglès a l’escola.