Vine a conèixer l'escola
Avenç
truca'ns al
93 674 41 54
o escriu-nos a
escolavenc@fundaciocollserola.cat
“Alumnes, famílies
i professors junts,
#CreantEscola"
Omplir el formulari
17 desembre — 2021
Activitats a Secundària per tancar el trimestre
#CreantEscolaCultura i valorsInnovacióSecundària

Aquestes últimes setmanes hem realitzat diverses activitats per acabar de tancar aquest primer trimestre. A continuació us en compartim algunes:

L’alumnat de 1r de Secundària ha assistit al concert del Manu Miró, mestre del Departament de Música de la Fundació Collserola, i el seu grup The Expressouls en el marc de les activitats que hem anat fent per celebrar el dia de Santa Cecília, patrona de la música. A més a més, com a activitat de la Setmana de la Ciència també han rebut la conferència de Stefano Ambroso, un científic que els ha explicat les seves expedicions a l’Antàrtida. Com a activitat cultural, els nois i noies han visitat la ciutat de Tarragona per visitar les restes romanes més importants de la ciutat. I, finalment, en el marc de les xerrades de l’Institut de Psicologia, han realitzat el taller “Tu, jo, nosaltres i els altres: assetjaments, mòbils i xarxes”.   

Al seu torn, els nois i noies de 2n de Secundària han assistit a una conferència virtual sobre canvi climàtic amb el científic Richard Williams de la universitat de Liverpool que ha fet diversos informes per a l’ONU i també han fet una sortida per veure el monestir de Santes Creus i la ciutat de Montblanc, una visita lligada als continguts de l’àrea de Ciències Socials.