Vine a conèixer l'escola
Avenç
truca'ns al
93 674 41 54
o escriu-nos a
escolavenc@fundaciocollserola.cat
“Alumnes, famílies
i professors junts,
#CreantEscola"
Omplir el formulari

Els nostres convenis culturals

La Fundació Joan Miró

El curs 2009-2010, vam establir un conveni de col·laboració amb la Fundació Joan Miró que es va traduir en projectes com “Arquitectura Miró, Centre de Coneixement Cultural” o “MMS. Missatges d’aproximació a l’art contemporani”.

Fruit d’aquest acord va ser, també, la possibilitat de poder gaudir, durant un temps, del carnet d’Amics de la institució i de les activitats que, al llarg del curs, organitzaven per a nosaltres.

El Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats

Des del curs 2015-2016 tenim, també, un conveni de col·laboració amb el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya pel qual les nostres escoles passen a ser Centres Adherits a aquesta institució. Amb aquest conveni, volem enfortir els vincles per promoure, conjuntament i activament, la qualitat en l’educació.

La Fundació Foto Colectania

Des del curs 2016-2017 tenim un conveni de col·laboració amb la Fundació Foto Colectania per realitzar programes que prenguin com a eix el pensament al voltant de la imatge i la fotografia, potenciant-ne la capacitat comunicativa i la idoneïtat per generar pensament crític. Fruit d’aquesta col·laboració són les diferents activitats específiques destinades al professorat, l’alumnat i les famílies de la Fundació Collserola. Alhora, famílies i professorat disposen d’un carnet digital que dóna accés gratuït a les seves exposicions.

La Fundació Orquestra Simfònica del Vallès

El curs 2017-2018, establíem un conveni de col·laboració amb la Fundació Orquestra Simfònica del Vallès. L’art i la cultura, eixos importants en el projecte educatiu de la Fundació, queden enfortides amb aquest acord que estableix el compromís de compartir les emocions de la música i fomentar aquesta disciplina artística de la Fundació Orquestra Simfònica del Vallès.
D’aquesta manera, alumnat, famílies i treballadors de la Fundació podem gaudir d’avantatges a l’hora d’assistir a concerts i de les propostes musicals, pensades per a nosaltres, de l’Orquestra Simfònica del Vallès.