Vine a conèixer l'escola
Avenç
truca'ns al
93 674 41 54
o escriu-nos a
escolavenc@fundaciocollserola.cat
“Alumnes, famílies
i professors junts,
#CreantEscola"
Omplir el formulari
Batxillerat

Batxillerat

El Batxillerat, punt de trobada

Al Batxillerat, que es cursa a l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia, oferim totes les modalitats de Batxillerat: Ciències i Tecnologia, Humanitats i Ciències Socials i Arts. A l’escola es troben, per cursar-lo, els i les alumnes de les tres escoles de la Fundació Collserola: l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia, l’escola Avenç i l’escola Ramon Fuster.

El Batxillerat, darrera etapa escolar, és l’etapa que condueix a la universitat o als estudis professionals de grau superior. És important oferir-los una formació acadèmica sòlida i, molt especialment, aprofitar els darrers anys en què família i escola compartim la tasca per acabar d’ajudar a configurar una personalitat que incorpori valors, inquietuds, sensibilitats, criteri propi i esperit crític.

L’edat dels nois i noies de Batxillerat i la feina prèvia acumulada, fan particularment productius els propòsits educatius d’aquests dos darrers cursos. Família i mestres, a més, els podem acabar d’ajudar a construir un sistema de valors propi; a despertar curiositats diverses que els obrin horitzons gairebé infinits; a veure el món que els envolta amb respecte, sensibilitat i responsabilitat social; a sentir la necessitat i a ser capaços de pensar lliurement, rebutjant anàlisis simples i veritats úniques. Tot plegat serà tan bàsic en les seves vides, que no podem renunciar a treballar-hi, tant i tan bé com en siguem capaços.

Àmbits

Descobreix els
5 eixos singulars
que ens defineixen