Menjador i

cuina pròpia

L’Espai Migdia, molt més que l’estona de dinar i d’esbarjo

L’Espai Migdia, molt més que l’estona de dinar i d’esbarjo

El migdia representa un quart del temps que els nens i nenes passen a l’escola i és molt més que l’estona de dinar i d’esbarjo, a l’escola hem dotat de dimensió educativa pròpia les hores que ocupa a través de les propostes de l’Espai Migdia. Les activitats de...

Les cuines del món, l’agenda d’aquest nou curs 2023/24

Les cuines del món, l’agenda d’aquest nou curs 2023/24

Aquesta setmana hem començat l’escola i, com sempre, hem entregat a l’alumnat de Primària la nova Agenda 2023/24. Enguany, els proposem un viatge per descobrir la diversitat del món a través de la gastronomia. Al llarg de les diferents setmanes, ens hem imaginat un...

El nou menú, una proposta dels nens i nenes de 2n de Primària

El nou menú, una proposta dels nens i nenes de 2n de Primària

Aquestes primeres setmanes del mes de gener i la primera de febrer, a l’escola dinarem la proposta realitzada per l’alumnat de 2n de Primària de les escoles de la Fundació Collserola. Tot va començar al primer trimestre quan els nens i nenes de 2n de Primària de les...

Elaboracions casolanes per a una cuina més sana

Elaboracions casolanes per a una cuina més sana

A la cuina de l’escola ens agrada anar millorant la qualitat dels menús i la qualitat del producte és una de les nostres prioritats. Per això anem introduint, cada vegada més, elaboracions casolanes per reduir al màxim la presència de productes ultraprocessats en els...

Menús saludables i més sostenibles

Menús saludables i més sostenibles

Som conscients que la situació del planeta és complicada i que, per això, també s’estan demanant canvis alimentaris: el que mengem no ha de ser només saludable sinó també sostenible. Una de les elaboracions que hem introduït, els darrers anys, a la cuina de les...