Vine a conèixer l'escola
Avenç
truca'ns al
93 674 41 54
o escriu-nos a
escolavenc@fundaciocollserola.cat
“Alumnes, famílies
i professors junts,
#CreantEscola"
Omplir el formulari
Batxibac

Batxibac

Un programa d’estudis per a una doble titulació

L’alumnat que cursa Batxibac fa una immersió en la llengua i cultura franceses. Aquest programa d’estudis, fruit d’un acord entre el Govern espanyol i el Govern francès, permet obtenir la doble titulació del batxillerat espanyol i del baccalauréat francès i dóna accés directe a universitats espanyoles i franceses.

Quan arriba al Batxillerat, l’alumnat de l’escola té l’opció d’estudiar el Batxibac un programa d’estudis que permet obtenir la doble titulació del batxillerat espanyol i del baccalauréat francès. Cursar-lo els permet fer una immersió en la llengua i cultura franceses mitjançant l’estudi en profunditat de la llengua, la literatura i la història de França. Alhora, afavoreix la formació bicultural i multilingüe, la mobilitat i l’intercanvi cultural i la inserció professional.

El Batxibac incorpora, a les matèries comunes i específiques de qualsevol itinerari del Batxillerat, el francès com a primera llengua estrangera, la tutoria en francès, les matèries de Literatura Francesa i Història de França substituint la matèria específica de 1r i 2n de cada itinerari, el Treball de Recerca en francès, l’intercanvi, a 1r, i el viatge a París, a 2n, en francès i, en total, una tercera part del currículum en llengua francesa.

Àmbits

Descobreix els
5 eixos singulars
que ens defineixen