#
21 September - 2022
Comencem les Activitats Extraescolars

Des de la setmana passada, ja tenim en marxa les Activitats Extraescolars de l’escola. Així, des del passat dijous 15 de setembre, l’alumnat ha començat a participar a les activitats del Club d’Esport, de l’Escola de Música, dels Tallers d’Art i Tecnologia o de l’Escola d’Idiomes a les quals s’han apuntat i que, com sempre, organitzen des de la Fundació Cim d’Estela.

Per a l’escola i per a Cim d’Estela, l’esport, la música, els idiomes o les propostes artístiques o de tecnologia extraescolars són una eina fonamental per a la formació integral dels infants i dels joves. En participar-hi, amplien i milloren les competències amb un ritme, uns objectius i una metodologia diferents.

Les Activitats Extraescolars, per tant, són un mitjà d’expressió i comunicació i, gràcies a les vivències, un suport més per a la gestió de les emocions i els sentiments del nostre alumnat i per a desenvolupar la seva capacitat creativa natural.

Des d’ara i fins a final de curs, per tant, de manera lúdica i educativa, l’alumnat de les extraescolars gaudirà tot aprenent música; practicant l’esport preferit; fent teatre; descobrint les possibilitats artístiques de la plàstica; cantant cançons o aprenent idiomes… en unes activitats dissenyades perquè completin la seva formació acadèmica i personal.