#
26 November - 2021
Convivències a Les Vinyes de 3r de Primària

Aquesta setmana els nens i nenes de 3r de Primària han anat de convivències a Les Vinyes de Vilamarí. El fil conductor de les activitats d’aquest curs ha estat la Patum de Berga.

Vam començar dilluns visitant els carrers on se celebra la Patum, al Museu ens van explicar que és una festa tan especial que fa uns anys es va declarar Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Al carrer Major vam veure rajoles amb els personatges d’aquesta festa i els vam dibuixar.

El dimarts vam fer tallers de màscares i danses. Van venir en Joan Carles i en Tito, dos experts patumaires, que formen part de l’organització de la Patum i ens van ensenyar les danses tradicionals d’aquesta festa, ens ho vam passar d’allò més bé ballant.

Dimecres vam anar al Gorg on hi ha una riera i un salt d’aigua molt bonic. I també vam gaudir jugant i construint les famoses cabanes al bosc de Les Vinyes.

I dijous vam continuar amb el taller de màscares i vam participar en un joc de pistes. I quan es va fer fosc ens vam emocionar amb la nostra Patum de Les Vinyes.

Aquí us deixem un àlbum de fotos de Facebook.