#
22 March - 2023
Nova edició dels Diàlegs d’Escola de la Fundació Collserola

Aquest mes de març, té lloc la segona edició dels Diàlegs d’Escola, l’espai de reflexió de la Fundació Collserola que pretén connectar l’educació al món. 

Emmarcat en aquesta ocasió dins del programa de l’Acció Ambiental de la Fundació Collserola, l’acte consistirà en una conversa al voltant dels reptes que, com a societat, hem d’afrontar davant de la situació actual de crisi climàtica. Podeu consultar aquí el programa.

Els ponents són mares i pares de les escoles de la Fundació experts en aquest àmbit, a més de dos alumnes de 2n de Batxillerat que han treballat l’emergència climàtica en el seu Treball de Recerca.  

Igual que vam fer a la primera edició d’aquest cicle, la nostra intenció és generar un diàleg que integri punts de vista de persones de generacions, experiències i opinions diferents que, de ben segur, ens enriquiran a tots. 

L’acte és obert a tothom, a més de les nostres famílies, mestres i alumnes, i és gratuït. Igual que en l’edició anterior, tindrà lloc a l’auditori de l’edifici de Sarrià de l’escola. Com que l’aforament és limitat, us agrairem que confirmeu l’assistència abans del 29 de març. Podeu fer-ho aquí