#
12 July - 2021
Recuperem la revista Mirèio. Arts, Pensament i Literatura

Aquest final de curs, la Fundació Collserola ha recuperat la publicació de la revista Mirèio. Arts, Pensament i Literatura. El curs passat, les circumstàncies viscudes a partir del mes de març no ens van permetre fer-la i, com bé explica Lutxi Almodóvar en l’editorial de la revista, és per això que ens ha fet especial il·lusió poder fer-la arribar a les nostres famílies i professorat altra vegada.

Un cop més, en aquesta nova edició de la revista, la número 35, hi publiquem els contes i poemes guanyadors dels Jocs Florals 2021 i els primers premis de la Diada de les Arts Plàstiques de les tres escoles de la Fundació Collserola.

Aquesta vegada, per a la Diada de les Arts Plàstiques, vam proposar, a l’alumnat de Secundària una reflexió artística a l’entorn de la identitat amb el títol de “Qui soc? Qui som?”.

Voleu veure els guanyadors de l’escola? No us perdeu el vídeo!

La revista Mirèio, com ja és tradició, també conté un resum de les conferències de la darrera edició de les Reflexions a l’escola, aquesta vegada dedicada a “Les incerteses”. També hi podeu trobar l’editorial de la Directora General, un balanç d’aquests darrers temps de confinament i pandèmia.