#
18 October - 2022
Sortida a la zona volcànica de la Garrotxa

L’alumnat de 4t de Secundària ha realitzat la primera excursió del curs amb una sortida a la zona volcànica de La Garrotxa.

Aquesta sortida es fa a l’inici de curs i té la doble funció de ser una activitat de convivència i una sortida per treballar alguns aspectes lligats tant a la geologia de la zona, mitjançant una visita guiada al volcà Montsacopa i a la població de Sant Joan les Fonts, com de l’activitat econòmica que s’hi desenvolupa, amb una visita a la cooperativa de iogurts de La Fageda. 

L’alumnat de l’itinerari científic i tecnològic ha treballat específicament els fenòmens volcànics que s’han produït a la Garrotxa i els materials expulsats pels volcans durant les erupcions. Sobre el terreny, també han conegut de primera mà les colades de lava de Sant Joan les Fonts, d’espectacular estructura. 

Al seu torn, i com a novetat d’aquest curs, l’alumnat de l’itinerari social, humanístic i artístic, ha anat a la cooperativa de iogurts de La Fageda per conèixer el projecte empresarial i la seva acció social.

Les sortides fora d’escola permeten aproximar els coneixements de l’aula a la realitat de l’entorn i, per tant, a fer més significatiu l’aprenentatge.