Vine a conèixer l'escola
Avenç
truca'ns al
93 674 41 54
o escriu-nos a
escolavenc@fundaciocollserola.cat
“Alumnes, famílies
i professors junts,
#CreantEscola"
Omplir el formulari
18 novembre — 2022
Us esperem a la VI Marxa anARIanant!
#CreantEscolaCultura i valors

Aquest proper dissabte 26 de novembre, us esperem a la VI Marxa anARIanant en la qual la Fundació Collserola i l’escola tornem a col·laborar.

Caminarem junts des de l’edifici de Tibidabo de l’escola (Carrer Lluís Muntadas, 5-7) fins al de Sarrià per la muntanya de Collserola: un passeig planer i agradable per la Carretera de les Aigües. Enguany, com a novetat, l’alumnat més petit podrà realitzar el recorregut tot seguint un joc de pistes preparat des del Departament d’Educació Física de l’escola.

Itinerari VI Marxa anARIanant

La inscripció a la marxa és de 10€ per als més grans de 12 anys i 5€ per a la resta. Podeu fer-la en aquest enllaç. També ho podreu fer presencialment el mateix dia de la marxa.

L’import recaptat es donarà íntegrament al Projecte ARI Per la Recerca i Trasplantaments de l’Hospital Clínic, una iniciativa que recapta fons per a la teràpia CART a Espanya, que l’hospital ja té en funcionament, i amb el qual es tracten pacients amb Leucèmia Limfoblàstica Aguda (LLA), limfoma no-Hodgkin i Leucèmia Limfàtica Crònica (LLC).

Us animem a compartir-ho entre amics i familiars i us hi esperem!